Lodaer Img

Velkomsttilbud! 50% rabat ved første konsultation hos Jonas

Så er vores nyeste kollega introduceret til klinikken, så nu kan der bookes i Jonas kalender

Jonas er en erfaren fysioterapeut, uddannet fra Professionshøjskolen Metropol i København i 2020, hvor han afsluttede med bachelorprojekt om balletskader. Jonas har stor erfaring med arbejde på privatklinik, blandt andet med specialle i håndtering af slidgigt i knæ og hofter og samarbejdet med elite håndboldspillere og foldboldspillere fra diverse sportsklubber, herunder blandt andet Frederiksberg Boldklub.

Som dedikeret og dybdegående behandler tilbyder Jonas behandlinger og genoptræning til patienter i alle aldre og fra alle baggrunde. Jonas’ tilgang er meget personlig, aktiv og helhedsorienteret, og inkluderer en kombination af vejledning, træningsterapi og manuelle teknikker. Hans personlige interesse og engagement i styrketræning, løb og fodbold, samt tidligere erfaringer fra elite basketball, er integreret i behandlingen af såvel sportsrelaterede skader, foruden andre typer af problematikker og skader.

Jonas studerer osteopati (Master Of Science In Osteopathy) på The International Academy of Osteopathy (IAO), hvor han er i slutningen af andet år. Han arbejder derfor meget udfra den osteopatiske tilgang, og drager stor nytte af de tillærte osteopatiske metoder og teknikker.

Jonas har desuden uddannelse i personlig træning, GLAD-træning og træning af neurologiske patienter, herunder parkinson. 

50% rabat på første konsultation hos Jonas

For at få Jonas bedst muligt i gang i klinikken tilbyder han en 50% rabat på sine første konsultationer.

Vi håber at vi vil tage godt imod Jonas og glæder os til at i skal møde vores nye kollega.

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.