Gratis telefonisk konsultation under Coronakrisen. Klinik KropsVærkstedet vil gerne give lidt igen.

Coronakrisen & gratis telefonisk konsultation på hverdage ml. 10.00 – 11.00, og 12.30 – 13.30.

Det er en mærkelig tid vi er i lige nu og vigtigst af alt er det vigtigst af alt at vi alle samme står sammen og at vi alle sammen bliver nødt til at lave lidt om på vores hverdag i øjeblikket.

Her i Klinik KropsVærkstedet er vi som bekendt, lukket ned grundet sundhedsstyrelsen generelle anbefalinger. Og dem retter vi os naturligvis efter.
Der har været svært da det er første gang i klinikkens historie at vi har måtte sige nej til vores patienter og ikke mindst vores akutte patienter som har brug for hjælp.

Hvis vi skal se lidt bort fra vores egne udfordringer, er vi samtidig sindssygt imponeret over den hjælp vi oplever fra alle sider. Vi bliver mindet om hvor heldige er og hvilket lille smørhul af et land vi bor i.

Vi vil derfor gerne give lidt igen…
Derfor starter Klinik KropsVærstedet fra i morgen med at holde vores telefonen åben for gratis telefonisk konsultation på alle hverdage
Det er til de patienter som skulle have brug for en akut telefonisk vejledning i forbindelse med deres smerter og som ikke kan modtage behandling grundet landets klinikker skal lukke ned.

På alle hverdage vil Kasper side klar ml. 10.00 – 11.00 og Daniel 12.30 – 13.30.

Vi håber at vi kan hjælpe jer så godt som muligt og glæder os til at komme på den anden side, hvor vi igen kan sige velkommen i Klinikken.

Pas på jer selv og ha en rigtig dejlig dag derude.