Klink KropsVærkstedet åbner ny klinik i Holbæk 6. Juli

Klink KropsVærkstedet åbner sin tredje klinik og skal ligge i Holbæk

12. marts, to timer før statsministeren lukkede landet ned, skålede vi over den endelige underskrift på endnu en ny klinikudvidelse. Denne gang i Holbæk!
 To timer senere rev vi os i det hår vi har tilbage og der gik efterfølgende et par uger med søvnløse nætter og uvished over om en coronavirus skulle ødelægge vores drøm.

Men nej, det skulle den ikke og “fuck corona” er blevet sagt mange gange siden. Vi har siden 12. marts knoklet en vis del ud af bukserne og valgt at vende en udfordring til udvikling.

Vi er derfor mega stolte over endelig at kunne fortælle, at Holbæk bliver stedet hvor vores tredje Klink KropsVærksted skal ligge.

Det betyder, at vi den 6. juli vil byde Holbækborgerne og oplandet i hele nordvestsjælland velkommen til osteopatisk og fysioterapeutisk behandling af højeste kvalitet. Vi har længe haft en drøm om at brede os lidt ud geografisk og det faldt os derfor helt naturligt at vælge Holbæk centrum, da det ligger tæt på offentlig transport og Daniel har bopæl lige i nærheden.

Vi glæder os og kan ikke vente med at byde vores nye kunder velkommen i Holbæk på adressen Ahlgade 61-63, 3. sal.

De bedste hilsner fra Daniel Sundstein & Kasper Pilipczuk Rasmussen

NB. HUSK AT DU ALLEREDE NU KAN ONLINE BOOKE, TID I HOLBÆK