Nyt samarbejde i hus og rabat på barfodssko til vores kunder

Samarbejde med Mærkbare & Vivobarefoot – Københavns og måske landets mest seriøse barfodsskobutik

Klinik KropsVærkstedet er stolte af at præsentere vores nye stærke samarbejde med Mærkbare & Vivobarefoot.

Barfodssko er en livsstil og skovalg er nærmest blevet en religion. Ved Klinik KropsVærkstedet forsøger vi ikke at vælge side eller missionere om de forskellige skovalg. Vi forsøger dog at præsentere det bedste inden for hver sin stil. Derfor er dette samarbejde vigtigt for os at kunne annoncere.

Mærkbares vision er klar. De vil vise Danmark hvad barfodssko kan og ikke mindst hvilken voldsom udvikling i udseende der er sket, siden de første og mindre smukke Fivefinger sko gik rundt i gaderne som fødderne på en frø.

At fødder generelt har det bedst og er sundest med plads og fri bevægelse er efterhånden ikke længere til diskussion i den brede opfattelse. Anatomien har kort fortalt bestemt at designe foden med 28 knogler og var det meningen at de ikke skulle kunne bevæge sig var det nok kun blevet til en.

Med samarbejdet mener vi det alvorligt. Derfor betyder det også at alle vores kunder vil kunne få 10 % rabat på alle deres skokøb som ikke allerede er på tilbud.
Hvis man er interesseret skal man blot forhøre sig i klinikken.

Husk at vi, i Klinik KropsVærkstedet, har en bred erfaring inden for fodproblematikker og valg af sko, til lige præsis din fod. Har du smerter i foden eller underbenet er det derfor altid en god ide at blive undersøgt af en professionel først.

​Less shoe – more freedom:-)