Praktisk/Priser

Første besøg

Første gang du kommer til behandling eller undersøgelse skal du have det gule sygesikringsbevis med. Ved undersøgelsen skal du regne med at skulle stå i undertøj. Vi beder dig derfor have noget på du føler dig godt tilpas i.

Inden du kommer til undersøgelsen, er det en god idé, at du indhenter alle relevante oplysninger og tager dem med. Det kan være:

  • En evt. operationsbeskrivelse eller journaludskrift af det, der omhandler problemet.
  • Røntgenbeskrivelse + billeder, hvis de er tilgængelige.
  • Beskrivelser af andre scanninger; ultralydsscanning, MR, CT, osv.


Private Sundhedsforsikringer

Hvis du er medlem i Sygeforsikring Danmark og ønsker at modtage tilskud til behandling er det vigtigt, at du oplyser det til din behandler. Så sender vi oplysningerne elektronisk til Sygeforsikring Danmark.

Klinik KropsVærkstedet samarbejder desuden, med en del private sundhedsforsikringer og nogle afregner vi også direkte med. Det er naturligvis dit eget ansvar at undersøge hvor vidt der dækkes tilskud til osteopatisk eller fysioterapeutisk behandling. Ligeledes er der nogle private sundhedsforsikringer som kræver at du har en henvisning fra egen læge for dækning. Informer din behandler om hvilket forsikring du evt. dækkes af.

Parkering ved klinikken

I området omkring klinikken er der altid 2 timers gratis parkering, så husk at stille P-skiven. Du kan læse mere på Frederiksberg kommunes hjemmeside ellers forhøre dig, når du er i klinikken.

Parkering Frederiksberg: Læs mere her

Hvis du kommer med offentlig transport stopper metro (Forum st.) og busser (3A, 6A og 26) tæt på klinikken.

Du kan her læse om vores persondatapolitik & vilkår for din behandling hos Klinik KropsVærkstedet.

Vores priser – pr. 1. jan 2019.

Første behandling
750 kr. (Kaare)
850 kr. (Daniel/Kasper/Iacopo)

Første konsultation spædbørn (0-2 år) – Iacopo
700 kr.

Alm. behandling
375 kr. (Kaare)
425 kr. (Daniel/Kasper/Iacopo)

Alm. behandling
(Ved flere og/el. komplicerede problematikker)
560 kr. (Kaare)
640 kr. (Daniel/Kasper/Iacopo)

Akut – tillæg
400 kr.

Weekend – tillæg
300 kr.

Helligdag – tillæg (24. og 31. december inkl.)
300 kr.

Skriftlig statusredegørelse
550 kr.

Administrationgebyr ifm. anmodning  fra forsikringsselskaber.**
425 kr.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark (ved fysioterapi & osteopati) *

Første konsultation: 133 Kr.

Alm. behandling: 88 Kr.

Ved for sent afbud eller udeblivelse, opkræves fuld betaling (afbud senest dagen før (også i weekender) og kan ikke gøres via sms).

  • Studierabat 15% på alle behandlinger. Du skal være fyldt 18 år for at modtage studierabat. Der ydes ikke studierabat på tillægsydelser eller udeblivelsesgebyrer. (OBS! Det er patientens eget ansvar at gøre sin behandler opmærksom på at du er studerende. Husk studiekort!)
  • Klinik KropsVærkstedet er en privatklinik og har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, hvorfor der ikke er mulighed for at få tilskud herfra.

* Da Iacopo ikke er uddannet dansk fysioterapeut kan man, hos ham, desværre ikke modtage tilskud ved Sygeforsikring Danmark og en række andre forsikringsselskaber. Dette er et krav fra deres side.

** Betales af forsikringsselskab

Åbningstider

På Klinik KropsVærkstedet, er det muligt at få en tid til behandling i alle døgnets vågne timer. Det betyder, at hvis det passer dig bedst at blive behandlet i weekenden, aftenen eller efter arbejde, er det muligt at blive behandlet på det ønskede tidspunkt. Vi mener naturligvis, at det er rimeligt at tage et tillæg til behandling på døgnets ydertider samt weekend, derfor vil behandlingen også koste lidt mere.
Klinik KropsVærkstedet tillader sig at benytte tillæg når der behandles akut, i weekender samt hverdage før 7.30 og efter 18.30. Telefontid mandag til torsdag 7.30-16.00, og fredag 7.30-14.00.

Find vej

Klinik KropsVærkstedet
Frederiksberg Allé 27B, kld.
1820 Frederiksberg C

 

Rejseplanen