Seneste nyt fra Klinik KropsVærkstedet

Seneste nyt fra Klinik KropsVærkstedet

Renovering af Frederiksbergklinikken
Frederiksberg har længe trængt til en kærlig hånd hvad angår indeklima og generel stand. Der ligeledes fundet fugtskader i klinikken på Frederiksberg og der er nu taget et hav af prøver. På baggrund af disse prøvesvar må vi nu indse, at klinikken står overfor en gennemgribende renovering.
Renoveringen kommer til at vare fra 23. december til 7. februar.

Genhusning og lidt ændringer under renoveringsperioden.
Klinikken holder naturligvis forsat åbent men betyder at vi i samme periode har lånt et lokale hos vores gode osteopatnaboer hos Frederiksberg Osteopati samt at vi opjusterer Amagerklinikken.
Vores midlertidige adresse på Frederiksberg kommer til at hedde Frederiksberg Allé 23a, 1820 Frederiksberg, og er lidt længere nede af gaden.
Alle patienter, der har tid i denne periode vil naturligvis blive ringet op og tilbudt samme tid på en anden lokation end vores oprindelige.

Akutordning lukket mellem jul og Nytår
Grundet renoveringsprojektet er klinikken for første gang set sig tvunget til at lukke vores akutordning over julen. VI mangler simpelhed et rum at være i. Akutordning er derfor lukket perioden fra 23. december 2021 til og med 2. januar 2022. Vi beklager selvfølgelig meget de gener dette måtte medføre, men vi kommer stærkt tilbage fra 2. januar 2022.

Vi vil som nævnt ovenfor i perioden 2. januar til primo februar 2022 benytte de to lokaler vi har på Amager samt låne et lokale hos Frederiksberg Osteopati, der er beliggende på Frederiksberg Allé 23A.
Vi har aktuelt kun ét udstyret lokale på Amager, men fra nytår vil der være to udstyrede lokaler på Amager, hvilket beskrives nedenfor.

Holbækklinikken lukker
Klinik KropsVærkstedet har desværre valgt at lukke Holbækklinikken ved årets udgang. Dette er med stor beklagelse at vi går fra tre til to afdelinger, men det igennem har det seneste halvandet år ikke har vist sig muligt at finde osteopater, der er villige til at arbejde i vores Holbækklinik. Derfor kan klinikken ikke økonomisk løbe rundt som det ser ud lige nu, da den står tom 3½ dag om ugen. Samtidig ser vi, at klienterne i Holbæk 3/10 gange er fra København, da der er mangel på tider her.

De bedste hilsner fra

Karina, Kaare, Iacopo, Daniel & Kasper
Klinik KropsVærkstedet.