Akutklinik

akut-smerteKlinik KropsVærkstedets akutklinik betyder at vi altid vil kunne tilbyde en behandlingsgaranti indenfor 24 timer, hvis der er behov for hurtig udredning og behandling. Har du bare én gang stået i dit liv med et hold i nakken, et hold i ryggen eller en forstuvet ankel? Sommetider måske endda lige før en stor familiefødselsdag eller to dage før en vigtig fodboldkamp. Så kender du højst sandsynligt til desperationen og irritationen over ikke at kunne komme i behandling hurtigt nok.

Der er i de senere år sket en øget centralisering af de offentlige danske sundhedsydelser. Dette har betydet at skadestuer har fået åbningstider frem for døgnåbent. Nu skal man ringe til 1813 ved akut skade, der ikke er livstruende før man foretager sig noget i det offentlige system.

Biomekanik og muskuloskeletale problematikker (muskler, knogler, sener, led og nerver) har altid været en kernekompetence indenfor fysioterapi og osteopati. Vi arbejder dagligt med skader i kroppens forskellige typer væv, og derfor har vi igennem årene opbygget en grundig og velfunderet teoretisk og praktisk viden og erfaring inden for dette felt.

Derfor kan vi på Klinik KropsVærkstedet vurdere alvorligheden af din skade, samt behandle den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde. Vi tilbyder derfor en undersøgelses- og behandlingsgaranti på 24 timer alle ugens dage (ferie undtaget), der betyder at du kan ringe til os og få en tid senest 24 timer senere. Vi kræver dog, at du er fleksibel ift. disse tider.

Med Klinik KropsVærkstedet har du en centralt placeret akutklinik i København og på Frederiksberg. Dette betyder at et hold i nakken lørdag morgen ikke behøver at betyde en aflysning af en familiebrunch søndag morgen og en sygemelding til arbejdet både mandag og tirsdag før at du evt. ville kunne komme i behandling. Du vil kunne komme i behandling inden søndag morgen og vi vil højst sandsynligt tilbyde dig en opfølgende behandling senere den efterfølgende uge, for at vi sammen er sikre på, at du har det bedre. Den opfølgende behandling/konsultation er meget vigtigt for os og vil give dig den tryghed som vi ønsker, at alle burde få efter en akut opstået skade.

Klinikken arbejder udenfor sygesikringen, hvilket betyder at man ikke skal forbi egen læge først og derfor får mulighed for at komme hurtigt til behandling.