Lodaer Img

Akutklinik

Akuttid inden for 48 timer

365 dage om året

Konceptet er simpelt. Vi skal tilbyde dig en akuttid inden for 48 timer, efter du har ringet ind. Dette er hele året rundt, uanset om det er hverdag, weekend eller helligdag. Dette betyder at et hold i nakken lørdag morgen ikke behøver at betyde en aflysning af en familiebrunch søndag morgen og en sygemelding til arbejdet både mandag og tirsdag før at du evt. ville kunne komme i behandling.

  • Akuttid inden for 24 timer
  • Alle dage, året rundt
  • Hurtig udredning og behandling

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring. Har du bare én gang stået i dit liv med et hold i nakken, et hold i ryggen eller en forstuvet ankel? Sommetider måske endda lige før en stor familiefødselsdag eller to dage før en vigtig fodboldkamp. Så kender du højst sandsynligt til desperationen og irritationen over ikke at kunne komme i behandling hurtigt nok.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.

Kom sikkert herfra igen

Biomekanik og muskuloskeletale problematikker (muskler, knogler, sener, led og nerver) har altid været en kernekompetence indenfor fysioterapi og osteopati. Vi arbejder dagligt med skader i kroppens forskellige typer væv, og derfor har vi igennem årene opbygget en grundig og velfunderet teoretisk og praktisk viden og erfaring inden for dette felt.
Skulle vi i vores undersøgelse vurdere at du skal videre til andre sundhedsfaglige professioner hjælper vi dig naturligvis godt på vej.

Praktisk info

Med Klinik KropsVærkstedet har du en centralt placeret akutklinik i København og på Frederiksberg og arbejder udenfor sygesikringen. Dette hvilket betyder at man ikke skal forbi egen læge først og derfor får mulighed for at komme hurtigt til behandling. Ønsker du en akuttid er det vigtigt at du ringer og indtaler en besked på telefonsvaren. Derefter vil du blive ringet op og blive tilbud en tid.
Priser og akuttillæg kan ses her.

Vi er her for dig

På Klinik KropsVærkstedet, er det muligt at få en tid til behandling i alle døgnets vågne timer. Det betyder, at hvis det passer dig bedst at blive behandlet i weekenden, aftenen eller efter arbejde, er det muligt at blive behandlet på det ønskede tidspunkt. Vi mener naturligvis, at det er rimeligt at tage et tillæg til behandling på døgnets ydertider samt weekend, derfor vil behandlingen også koste lidt mere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.