Værkstedets ansatte

Alexandra Gunnarsdóttir
Alexandra@kropsvaerkstedet.dk

Jeg kommer oprindeligt fra Island men flyttede til Danmark for 7 år siden. Jeg er uddannet som fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Interessen blev større og jeg er nu igang med tredje år i Osteopati uddannelsen, hvor jeg forventer at være færdig med uddannelsen ‘Master of Science in Osteopathy’ i juni 2024. Derudover er jeg uddannet personlig træner og styrketræner for atleter og har arbejdet som træner og kostvejleder igennem flere år.

Igennem mit liv har jeg altid været fysisk aktiv. Tidligere har jeg dyrket fodbold og crossfit på konkurrence plan. I øjeblikket holder jeg mig aktiv med trailløb, funktionel fitness og klatring.

Karina Ottosen
karina@kropsvaerkstedet.dk

Jeg bor på Østerbro og er opvokset på Færøerne i dens unikke omgivelser. Naturen er stædig og vejret uforudsigeligt; de ting har formet mig og lært mig meget. Jeg flyttede til Danmark ifm. fysioterapiuddannelsen og har nu boet her i 17 år; samtidig har jeg rejst og oplevet meget ifm. med min tidligere sport. Nu er det mere min 1-årige søn som holder mig aktiv, både med og uden babyjoggeren.
Jeg er uddannet og statsautoriseret fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole i 2007, med en professionsbachelorgrad. Ligeledes færdiggjorde jeg min uddannelse som Osteopat i Juni 2022, men afventer stadig men autorisation fra sundhedsstyrelsen (som desvære har en behandlingstid på 1-2 år)

I mellemliggende år har jeg taget diverse kurser, blandt andet ledmanipulationskurser og Active Realease Technique.

Derudover har jeg lavet lidt adventure race og dyrket triathlon på semi-professionelt plan, derved har jeg hele tiden har haft føling med mit fag undervejs. Jeg har også haft muligheden for at behandle og hjælpe mange af mine ‘kollegaer’ undervejs og har lært meget om kroppens funktion ift. især multisport.

Linkedin-logo

 

 

Iacopo Chicco
iacopo@kropsvaerkstedet.dk

I was born in 1992 in Turin, Italy and I currently live in Østerbro district in Copenhagen. I graduated as a full trained osteopath at Accademia Italiana Medicina Osteopatica in 2016, and obtained the same year a bachelor degree in osteopathy at British College of Osteopathic Medicine. Besides my standard education I went through a specialistic course in pediatric osteopathy during which I went into a holistic approach focused on children of all ages, from infants to adolescents, accompanying them through their growth process.

After I finished my studies I accomplished several courses in sports traumatology and official Kinesio Taping®

Before working at Klinik KropsVærkstadet I worked as an osteopath freelancer in a private studio in Italy,  working alongside other professionals in the medical field, such as physiotherapists, orthopedics, pediatricians, neurologists, dentists and gnathologists. In addition to that i have worked with basketball, football and volleyball clubs both professional and youth level, where i was responsible for prevention and recovery from injuries and performance improvement. I was also the personal osteopath of a marathon runner and of an ultra-trailer.

I speak Italian, English and French, and I am studying to learn Danish

Linkedin-logo

 

KasperKasper Pilipczuk Rasmussen
kasper@kropsvaerkstedet.dk

Jeg er født i 1982 og bor på Frederiksberg sammen med min hustru Maja samt mine to dejlige børn Sara Liv og Hubert.
Jeg blev autoriseret fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010. Jeg har siden da sat en stor ære i hele tiden at dygtiggøre mig og lære nye felter, hvilket efterhånden har resulteret i 11 års uddannelse i anatomi, træning og manuel behandling.

I september 2017 blev jeg Osteopat (D.O) og er derudover også eksamineret i Idrætsfysioterapi, certificeret i Mulligan Concept (CMP), samt har taget en række opkvalificerende kurser i akupunktur, dynamisk stabilitetstræning for hold og individuelle.

Ved siden af mit arbejde i Klinik KropsVærkstedet har jeg siden 2015 været ansat på Den Danske Scenekunst skole, Dans & Koreografi, hvor jeg behandler og underviser i skadeforebyggelse og træning.
Jeg har ligeledes været ansat på Det Kongelige Teaters Balletskole hvor jeg havde ansvaret for at få elever og aspiranter bedst muligt frem i deres karrierer som Balletdanser. Jeg har efterhånden oparbejdet en stærk erfaring inden for forskellige genre i dans og laver også, ved siden af arbejdet i klinikken, research og  ekstern arbejde ift. undervisning af dansere i skadesforebyggelse og træning

Tidligere har jeg arbejdet selvstædigt i Kaiser Sport & Ortopædi hvor jeg behandlede nogle af Danmarks bedste løbere.

Linkedin-logo

 

DanielDaniel Sundstein
daniel@kropsvaerkstedet.dk

Jeg er født i 1985 og bor i Holbæk sammen med min kone Karen og vores tre sønner. Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010 og har efterfølgende taget en række opkvalificerende kurser inden for muskuloskeletal fysioterapi, dynamisk stabilitet, idrætsfysioterapi, akupunktur og kinesiotape. Derudover har jeg mere end 100 supervisionstimer hos læge og osteopat Torben Halberg. Siden september 2011 har jeg været i gang med den 5-årige deltidsuddannelse som osteopat. Jeg blev i september 2016 færdig med denne uddannelse og kan derfor kalde mig for diplomuddannet Osteopat (D.O).  Jeg har i hele min karriere som fysioterapeut arbejdet som selvstændig i privat regi.

Ved siden af mit arbejde på klinikken har jeg undervist de fysioterapeutstuderende ved Professionshøjskolen Metropol i København i alle de fysioterapeutiske fag. Dette har været en sidebeskæftigelse siden efteråret 2011 og frem til foråret 2019. Herudover har jeg tidligere varetaget patienters interesser på europæisk plan som formand for ungdomsafdelingen i EFCCA (European Federation of Colitis and Crohns Associations).

Linkedin-logo