Lodaer Img

Privat sundhedsforsikring

Osteopati

Dækker din private sundhedsforsikring?

Find her eksempler på forsikringer, der inkluderer helt eller delvist dækning for osteopati og/eller fysioterapi.

Optimal brug af din forsikring hos Klinik KropsVærkstedet

Vi gør processen let og gennemsigtig for dig, når det kommer til at forstå din forsikringsdækning i forbindelse med behandling hos en osteopat eller fysioterapeut.
Hos Klinik KropsVærkstedet tilbyder vi både fysioterapi og osteopati behandlinger, som kan være dækket af din forsikring, afhængigt af dit forsikringsselskab.
Her præsenterer vi en overskuelig guide, der klargør, hvordan forsikringen dækker osteopati- og fysioterapibehandlinger uden for det offentlige ydernummer.

Ved at benytte din private sundhedsforsikring opnår du et økonomisk helt eller delvist tilskud til et specificeret antal behandlinger. Dette betyder, at du ikke behøver at afholde alle omkostninger selv. Størrelsen af dette tilskud varierer afhængigt af dit forsikringsselskab. En stor del selvskaber afregner Klinik KropsVærkstedet direkte med og andre kan det betyde at kunde selv regner med forsikringen. Har du spørgsmål eller er i tvivl omkring brugen af din forsikring til behandling hos os, er du velkommen til at kontakte os og ellers kontakte dit eget selvskab for mere information.

Læs her nogle eksempler på de selvskaber vi samarbejder med

Danica Pension

Vi er her for dig

På Klinik KropsVærkstedet, er det muligt at få en tid til behandling i alle døgnets vågne timer. Det betyder, at hvis det passer dig bedst at blive behandlet i weekenden, aftenen eller efter arbejde, er det muligt at blive behandlet på det ønskede tidspunkt. Vi mener naturligvis, at det er rimeligt at tage et tillæg til behandling på døgnets ydertider samt weekend, derfor vil behandlingen også koste lidt mere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.