Lodaer Img

Sponsor/Samarbejde

Klinik KropsVærkdetedet sponsorerer

Klinik KropsVærkstedet går op i sporten og forsøger at hjælpe atleter som grundet deres passion til sporten, går “all in” for at stile mod målet. Klinik KropsVærkstedet vælger som grundregel at sponsorere atleter, hvis sport ikke tilhører den brede mængde, og derved ikke for Team Danmark støtte.

Holly Jean Dorger

Amerikaneren Holly Jean Dorger, er prima ballerina ved Det Kongelige teater. Hun startede i teatret som 18 årig, 2013 blev hun solist og 2016 blev hun udnævnt til prima ballerina. Hendes repertoire spænder bredt lige fra Giselle, Svanesøen, Alice i Eventyrland. I 2016 blev Holly ligeledes slået til Ridder af Dannebrogordenen. Klinik KropsVærstedet er glade for balletten og stolte af at kunne hjælpe Holly.

Ida Mathilde Steensgaard

Ida er 29 år og elite OCR sportsatlet gennem de seneste 7 år. Hun blev nr. 2 ved OCR verdensmesterskaberne i både 2028 og 2019, og havde en super stærk sæson i 2019 med 11 første pladser, og 15 podieplaceringer af ialt 18 OCR løb.
OCR står for Obstacle Course Racing (OCR), og er bedre forklaret via militær-inspireret forhindingsløb. Klinik Korpsværkstedet har været med fra starten og hjælper med at holde Ida skadesfri undervejs

Omed Alam

Omed Alam, er 24 år gammel og dyrker olympisk vægtløftning. Omed besidder rekorder i de to discipliner som hedder træk og stød på henholdsvis 153 kg og 186 kg. Med disse resultater er Omed på nuværende tidspunkt rangeret nummer 1 i  Danmark og Norden på tværs af alle vægtklasser på et point system, der hedder sinclair.
Omeds fremtidige mål i sporten er at opnå en top 3 placering til EM. Derudover stræber han efter at være den løfter i Danmark, der har løftet flest kg i dansk vægtløftnings historie. Den nuværende rekord er fra 1988 af Frank Strømbo, der har løftet 165 kg i træk og 207.5 kg i stød. Overgår Omed dette resultat, vil han med garanti være konkurrence dygtig til de største konkurrencer.

Magnus Elbæk Ditlev

Magnus er sponsoratlet hos Klinik KropsVærkstedet i hele sin karriere! Ja, faktisk kom han i klinikken allerede før han opdagede triatlon.

På få år er Magnus gået fra at
være ukendt til at være i toppen på den internationale triatlonscene
og en medaljekandidat hver gang han stiller til start. Han har
allerede mange store sejre og resultater, blandt to sejre ved det
legendariske Challenge Roth, hvor han endda i 2023 slog verdensrekord
på Ironman-distancen! Vi er stolte over at kunne hjælpe, støtte og
opdage atleter allerede før de bliver rigtig gode og med Magnus har vi
hjulpet ham med at holde sig skadesfri gennem nu flere år.
 
Magnus er den eneste dansker, der har vundet medalje til både halv og
hel IRONMAN, og han slutter året på verdensranglisten på en flot
andenplads.
Vi er stolte over hvor langt Magnus er nået i sin karriere indtil nu
og vi glæder os til at være med på sidelinjen fremadrettet i hans
fremadstormende karriere.

 

Vores samarbejdspartnere

Har din virksomhed lyst til at høre om et samarbejde med Klinik KropsVærkstedet, så send os venligst en mail om hvem I er. Vi vil kontakte Jer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.