Lodaer Img

Sponsor/Samarbejde

Klinik KropsVærkdetedet sponsorerer

Klinik KropsVærkstedet går op i sporten og forsøger at hjælpe atleter som grundet deres passion til sporten, går “all in” for at stile mod målet. Klinik KropsVærkstedet vælger som grundregel at sponsorere atleter, hvis sport ikke tilhører den brede mængde, og derved ikke for Team Danmark støtte.

Holly Jean Dorger

Amerikaneren Holly Jean Dorger, er prima ballerina ved Det Kongelige teater. Hun startede i teatret som 18 årig, 2013 blev hun solist og 2016 blev hun udnævnt til prima ballerina. Hendes repertoire spænder bredt lige fra Giselle, Svanesøen, Alice i Eventyrland. I 2016 blev Holly ligeledes slået til Ridder af Dannebrogordenen. Klinik KropsVærstedet er glade for balletten og stole af at kunne hjælpe Holly.

Ida Mathilde Steensgaard

Ida er 29 år og elite OCR sportsatlet gennem de seneste 7 år. Hun blev nr. 2 ved OCR verdensmesterskaberne i både 2028 og 2019, og havde en super stærk sæson i 2019 med 11 første pladser, og 15 podieplaceringer af ialt 18 OCR løb.
OCR står for Obstacle Course Racing (OCR), og er bedre forklaret via militær-inspireret forhindingsløb. Klinik Korpsværkstedet har været med fra starten og hjælper med at holde Ida skadesfri undervejs

Omed Alam

Omed er en af Danmarks bedste vægtløftere. I hans vej mod verdenstoppen støtter, Klinik KropsVærkstedet Omed med behandlinger og håber på at han klarer sig hele vejen til OL i Tokyo i 2020

Magnus Elbæk Ditlev

Magnus har været til behandling og screening hos Klinik KropsVærkstedet i hele sin karriere! Ja, faktisk kom han i klinikken allerede før han opdagede triatlon. Vi er stolte over at kunne hjælpe, støtte og opdage atleter alllerede før de bliver rigtig gode og støtte dem, før de ikke får støtte fra andre end os og deres familie og venner.

Vi er stolte over hvor langt Magnus er nået i sin karriere indtil nu og vi glæder os til at være med på sidelinjen fremadrettet i hans fremadstormende karriere.

Vores samarbejdspartnere

Har din virksomhed lyst til at høre om et samarbejde med Klinik KropsVærkstedet, så send os venligst en mail om hvem I er. Vi vil kontakte Jer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os

    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.