Lodaer Img

Nordic Netcare

“Er din sundhedsforsikring dækket via Nordic Netcare?

Nordic Netcare har cementeret sig som en betydelig samarbejdspartner inden for private sundhedsforsikringer og udvider løbende sit netværk med nye partnerskaber.

Klinik KropsVærkstedet har et tæt samarbejde med Nordic Netcare, der dækker både fysioterapi og osteopati, dog under forskellige betingelser. Hvis du er dækket med osteopati via Nordic Netcare, afregner Klinik KropsVærkstedet det fulde beløb direkte. Ved fysioterapi tilbyder Nordic Netcare derimod et delvist tilskud.

Hvordan dækkes du hos Nordic Netcare?

Hvis din sundhedsforsikring er tilknyttet Nordic Netcare, anbefaler vi, at du inden dit besøg hos Klinik KropsVærkstedet kontakter Nordic Netcare for at få klarhed over din dækning og oprette en sag. Nordic Netcare vil herefter koordinere direkte med din behandler i klinikken.

For mere information om Nordic Netcare.

besøg deres hjemmeside og få indsigt i deres omfattende sundhedsforsikringsdækning.”

Vi er her for dig

På Klinik KropsVærkstedet, er det muligt at få en tid til behandling i alle døgnets vågne timer. Det betyder, at hvis det passer dig bedst at blive behandlet i weekenden, aftenen eller efter arbejde, er det muligt at blive behandlet på det ønskede tidspunkt. Vi mener naturligvis, at det er rimeligt at tage et tillæg til behandling på døgnets ydertider samt weekend, derfor vil behandlingen også koste lidt mere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.