Lodaer Img

PFA Pension dækker Osteopati samt Fysioterapi

“PFA Pensions Sundhedsforsikring: Op til 500 kr i dækning pr. behandling

Som en af Danmarks førende udbydere af sundhedsforsikringer står PFA Pension kendt for deres omfattende dækning, der inkluderer både osteopati og fysioterapi. Her er en oversigt over, hvordan du kan optimere din sundhedsforsikring fra PFA for bedre behandlingsdækning.

Forud for din behandling:

Før din behandling modtager du typisk et behandlerbrev, hvori de aktuelle betingelser fra PFA beskrives. Medbring blot brevet printet eller elektronisk, og vi vil sikre, at det er den rette bevilling. Husk at oplyse referencenummeret, så vi kan sende regningen direkte til PFA.

Osteopati-dækning med PFA:

PFA Pension tilbyder en særlig ordning for osteopatibehandlinger. Ved både første konsultation og efterfølgende behandlinger dækker de op til 500 kr pr. gang.

Fysioterapi og muligheder med PFA:

Fysioterapi er en central del af Danmarks rehabiliteringsproces, og PFA Pension anerkender dette behov ved at tilbyde omfattende dækning. Den indledende konsultation for fysioterapi prissættes til 293,98 kr, mens hver efterfølgende session koster 186,93 kr – i overensstemmelse med de offentlige takster.

Yderligere oplysninger:

Ønsker du mere indsigt i, hvordan PFA Pensions sundhedsforsikring fungerer, og hvilke fordele den tilbyder, anbefales det at besøge deres officielle hjemmeside.

Vi er her for dig

På Klinik KropsVærkstedet, er det muligt at få en tid til behandling i alle døgnets vågne timer. Det betyder, at hvis det passer dig bedst at blive behandlet i weekenden, aftenen eller efter arbejde, er det muligt at blive behandlet på det ønskede tidspunkt. Vi mener naturligvis, at det er rimeligt at tage et tillæg til behandling på døgnets ydertider samt weekend, derfor vil behandlingen også koste lidt mere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.