Lodaer Img

Jonas Weise Kofoed

Jeg født i 1993 og er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København i 2020, hvor jeg afsluttede min bachelor med et projekt om balletskader. Jeg har stor erfaring med at arbejde på privatklinik, blandt andet med speciale i håndtering af slidgigt i knæ og hofter samt samarbejdet med elite håndboldspillere og fodboldspillere fra diverse sportsklubber, herunder blandt andet Frederiksberg Boldklub.

Som dedikeret og dybdegående behandler tilbyder jeg behandlinger og genoptræning til patienter i alle aldre og fra alle baggrunde. Min tilgang er meget personlig, aktiv, helhedsorienteret, og inkluderer en kombination af vejledning, træningsterapi og manuelle teknikker. Min personlige interesse og engagement ligger i styrketræning, løb og fodbold. Jeg har ligeledes tidligere erfaringer med elite basketball. Aktiviteter som alle er integreret i min behandlingen af såvel sportsrelaterede skader, foruden andre typer af problematikker og skader.

Jeg har desuden uddannelse i personlig træning, GLAD-træning og træning af neurologiske patienter, herunder Parkinson.

Jeg studerer osteopati (Master Of Science In Osteopathy) på The International Academy of Osteopathy (IAO), hvor jeg er i slutningen af andet år. Jeg arbejder derfor meget ud fra den osteopatiske tilgang, og drager stor nytte af de tillærte osteopatiske metoder og teknikker.

Kontakt mig gerne eller bestil tid for behandling eller professionel rådgivning inden for skadeforebyggelse.