Lodaer Img

Kasper Pilipczuk Rasmussen

Jeg er født i 1982 og bor på Frederiksberg sammen med min hustru Maja samt mine to dejlige børn Sara Liv og Hubert.
Jeg blev autoriseret fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010. Jeg har siden da sat en stor ære i hele tiden at dygtiggøre mig og lære nye felter, hvilket efterhånden har resulteret i 11 års uddannelse i anatomi, træning og manuel behandling.

I september 2017 blev jeg Osteopat (D.O) og er derudover også eksamineret i Idrætsfysioterapi, certificeret i Mulligan Concept (CMP), samt har taget en række opkvalificerende kurser i akupunktur, dynamisk stabilitetstræning for hold og individuelle.

Ved siden af mit arbejde i Klinik KropsVærkstedet har jeg siden 2015 været ansat på Den Danske Scenekunst skole, Dans & Koreografi, hvor jeg behandler og underviser i skadeforebyggelse og træning.
Jeg har ligeledes været ansat på Det Kongelige Teaters Balletskole hvor jeg havde ansvaret for at få elever og aspiranter bedst muligt frem i deres karrierer som Balletdanser. Jeg har efterhånden oparbejdet en stærk erfaring inden for forskellige genre i dans og laver også, ved siden af arbejdet i klinikken, research og ekstern arbejde ift. undervisning af dansere i skadesforebyggelse og træning

Tidligere har jeg arbejdet selvstædigt i Kaiser Sport & Ortopædi hvor jeg behandlede nogle af Danmarks bedste løbere.