Lodaer Img

Kasper Pilipczuk Rasmussen

Jeg blev født i 1982 og bor nu på Frederiksberg sammen med min hustru Maja og vores to skønne børn, Sara Liv og Hubert. Jeg er både autoriseret osteopat og fysioterapeut, og min karriere er præget af en vedvarende stræben efter faglig udvikling. Dette har resulteret i 11 års omfattende uddannelse inden for anatomi, træning og manuel behandling, og min ambition er at forblive opdateret og kompetent på alle områder.

Jeg afsluttede min uddannelse som fysioterapeut ved Professionshøjskolen Metropol i januar 2010. I september 2017 opnåede jeg titlen som Osteopat (D.O). Derudover har jeg certificeringer i Idrætsfysioterapi, Mulligan Concept (CMP), og jeg har specialiseret mig gennem opkvalificerende kurser i akupunktur samt dynamisk stabilitetstræning, både for hold og individuelle.

Udover min praksis i Klinik KropsVærkstedet har jeg været ansat på Den Danske Scenekunstskole, Dans & Koreografi, hvor jeg har arbejdet som behandler og underviser i skadeforebyggelse og træning. Tidligere har jeg også haft ansættelse som osteopat på Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor jeg var ansvarlig for at guide elever og aspiranter i deres karriere som professionelle balletdansere.

Min erfaring inden for forskellige dansegenrer er vokset gennem årene. Udover mit arbejde i klinikken bruger jeg også tid på reseach og eksternt arbejde, især i forhold til undervisning af dansere i skadesforebyggelse og træning.

Før jeg kom til Klinik KropsVærkstedet, arbejdede jeg selvstændigt i Kaiser Sport & Ortopædi, hvor jeg behandlede nogle af Danmarks bedste løbere.

Kontakt mig gerne eller bestil tid for behandling eller professionel rådgivning inden for fysioterapi, osteopati og skadeforebyggelse.