Kroppens Værksted

untitled-1-1-e1459353874827

fys_logo_18_rgb

imagehandler-ashx

logocmp1

Klinik KropsVærkstedet er et behandlerfællesskab på Frederiksberg og Amager mellem Daniel Sundstein og Kasper Rasmussen.
Vores vision er at fungere som din krops værksted. Et sted hvor man kommer, hvis skaden er opstået akut, men i lige så høj grad et sted, hvor man kommer, når kroppen trænger til et tjek for diverse små skavanker. Det har aldrig været svært at forstå at bilen skal til syn, efter den har kørt de første 10.000 km eller at cyklen skal lappes, når der er hul på slangen. Ligeså ligger det i manges natur at gå til tandeftersyn ca. én gang om året. Vi mener, at din krop også har brug for et eftersyn!

I Klinik KropsVærkstedet mener vi, at kroppen er en fantastisk mekanisme, som er i stand til at hele sig selv, hvis den får de optimale vilkår. Men sådan som vores samfund er bygget op i dag stresses kroppen. Det kan f.eks. være på grund af mere stillesiddende arbejde, flere udfordrende sportsgrene, samt stadigt flere eksterne påvirkninger fra vores fødevarer og omgivelser. Skaden kan være både akut, længerevarende eller kronisk.

Vi gør os umage for af finde årsagen til problemet. Det betyder også, at vi forventer, at vores behandling skal resultere i bedring. For at opretholde dette princip, arbejder vi ud fra, at vi behandler din krop 3-5 gange. Derefter vil vi sammen med dig evaluere, hvorvidt det er et positivt forløb og om behandlingen skal forsættes. Hvis forløbet ikke er tilfredsstillende, for hverken dig eller os, gør vi os umage for at tilbyde dig en ‘second opinion’ af klinikkens anden terapeut eller en ekstern samarbejdspartner. Hvis forløbet afsluttes bestræber vi os på, at kunne hjælpe dig videre et andet sted. Vi kalder dette et dynamisk behandlingsforløb af høj kvalitet.

Når du kommer til Klinik KropsVærkstedet vil vi gøre vores ypperste for at du skal føle dig godt tilpas, og vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse. Vi har forsøgt at skabe en indbydende klinik, hvor der altid er varm kaffe eller te på kanden, og hvor atmosfæren skal indbyde til, at man kan blive 10 minutter efter behandlingen, hvis man har lyst til at læse avisen færdig.

Klinik KropsVærkstedet har valgt at arbejde udenfor sygesikringen. Dette giver os en lang række friheder i forhold til vores behandling og åbningstider, hvilket er det vi vægter højst. Det betyder at du som patient ikke nødvendigvis skal forbi egen læge først og derfor får mulighed for at komme hurtigt til behandling.

Med venlig hilsen
Daniel Sundstein & Kasper Pilipczuk Bloch Rasmussen

 

Daniel SundsteinDaniel

daniel@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo


Jeg er født i 1985 og bor i Holbæk sammen med min kone Karen og vores to sønner. Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010 og har efterfølgende taget en række opkvalificerende kurser inden for muskuloskeletal fysioterapi, dynamisk stabilitet, idrætsfysioterapi, akupunktur og kinesiotape. Derudover har jeg mere end 100 supervisionstimer hos læge og osteopat Torben Halberg. Siden september 2011 har jeg været i gang med den 5-årige deltidsuddannelse som osteopat. Jeg blev i september 2016 færdig med denne uddannelse og kan derfor kalde mig for diplomuddannet Osteopat (D.O).  Jeg har i hele min karriere som fysioterapeut arbejdet som selvstændig i privat regi.

Ved siden af mit arbejde på klinikken underviser jeg de fysioterapeutstuderende ved Professionshøjskolen Metropol i København i alle de fysioterapeutiske fag. Dette har været en sidebeskæftigelse siden efteråret 2011. Herudover har jeg tidligere varetaget patienters interesser på europæisk plan som formand for ungdomsafdelingen i EFCCA (European Federation of Colitis and Crohns Associations).

Min behandlingstilgang er meget helhedsorienteret – enkelte vil kalde den holistisk. Jeg prøver ved hjælp af de rette spørgsmål, en biomekanisk tilgang og relevante kliniske tests, at finde frem til ikke bare selve skaden, men forhåbentlig også den tilgrundlæggende årsag til skaden. Informationsudveksling imellem patient og behandler er en vigtig del af både undersøgelsen og behandlingen, hvorfor jeg sætter denne utrolig højt.

 

Kasper Pilipczuk Bloch RasmussenKasper

kasper@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo

 

Jeg er født i 1982 og bor på Frederiksberg sammen med min hustru Maja samt mine to dejlige børn Sara Liv og Hubert.
Jeg blev autoriseret fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010. Jeg har siden da sat en stor ære i hele tiden at dygtiggøre mig og lære nye felter, hvilket efterhånden har resulteret i 11 års uddannelse i anatomi, træning og manuel behandling.

I september 2017 blev jeg Osteopat (D.O) og er derudover også eksamineret i Idrætsfysioterapi, certificeret i Mulligan Concept (CMP), samt har taget en række opkvalificerende kurser i akupunktur, dynamisk stabilitetstræning for hold og individuelle.

Ved siden af mit arbejde i Klinik KropsVærkstedet har jeg siden 2015 været ansat på Den Danske Scenekunst skole, Dans & Koreografi, hvor jeg behandler og underviser i skadeforebyggelse og træning.
Jeg har ligeledes været ansat på Det Kongelige Teaters Balletskole hvor jeg havde ansvaret for at få elever og aspiranter bedst muligt frem i deres karrierer som Balletdanser. Jeg har efterhånden oparbejdet en stærk erfaring inden for forskellige genre i dans og laver også, ved siden af arbejdet i klinikken, research og  ekstern arbejde ift. undervisning af dansere i skadesforebyggelse og træning

Tidligere har jeg arbejdet selvstædigt i Kaiser Sport & Ortopædi hvor jeg behandlede nogle af Danmarks bedste løbere.

Min tilgang til optimal behandling er helhedsorienteret og man kan derfor før behandling altid forvente at blive grundigt undersøgt. Altid faglig udvikling for at blive bedre, giver mig de bedste behandlingsforløb og resultater. Anatomi kan være en kompliceret størrelse men i mine behandlinger er det vigtigt for mig at kunden forklares og informeres om årsagen til deres skade eller symptomer som i nogle tilfælde kan være udtryk for et mere komplekse årsagsmønstre.

 

Kaare Barrett Mejding Kaare

kaare@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo


Jeg er født i 1986 og bor sammen med min kone Sarah og vores datter Alma på Amager. Til dagligt dyrker jeg badminton på divisionsniveau og har gjort dette i snart 20 år.

Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2012 på PH Metropol og har lige siden arbejdet på forskellige klinikker som privat praktiserende fysioterapeut. Derudover på et sportsgymnasium i Holbæk, hvor jeg havde ansvaret for screeninger og behandling af skolens badminton, fodbold og basketspillere.

Jeg stræber hele tiden efter at blive en bedre behandler for at have det bedste udgangspunkt til at hjælpe de personer der kommer hos os. Afledt af dette, er jeg ved at uddanne mig til osteopat på den internationale skole her i KBH.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang og betragter kroppen som en sammenhængende enhed. Jeg nyder det detektivarbejde der er i at finde frem til årsagen bag problematikken og få kroppen til at fungere mere optimalt. Gives kroppen de rette redskaber, har den en utrolig evne til at hele sig selv.

 

Iacopo Chicco

iacopo@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo

 

I was born in 1992 in Turin, Italy and I currently live in Østerbro district in Copenhagen. I graduated as a full trained osteopath at Accademia Italiana Medicina Osteopatica in 2016, and obtained the same year a bachelor degree in osteopathy at British College of Osteopathic Medicine. Besides my standard education I went through a specialistic course in pediatric osteopathy during which I went into a holistic approach focused on children of all ages, from infants to adolescents, accompanying them through their growth process.

After I finished my studies I accomplished several courses in sports traumatology and official Kinesio Taping®

Before working at Klinik KropsVærkstadet I worked as an osteopath freelancer in a private studio in Italy,  working alongside other professionals in the medical field, such as physiotherapists, orthopedics, pediatricians, neurologists, dentists and gnathologists. In addition to that i have worked with basketball, football and volleyball clubs both professional and youth level, where i was responsible for prevention and recovery from injuries and performance improvement. I was also the personal osteopath of a marathon runner and of an ultra-trailer.

My approach to treatment is holistic, based on an accurate research of the patient’s biomechanical, visceral and neurological alterations and considering the body as a whole. In order to restore the best possible psycho-physical well-being is important to research the causes of pain and not just analyze the symptom, examining specifically each patient, using accurate diagnosis and tests to get the most accurate clinical presentation possible.

I speak Italian, English and French, and I am studying to learn Danish

 

 

 

 

 

 

 

 

[/one_half_last]