Kroppens Værksted

untitled-1-1-e1459353874827

fys_logo_18_rgb

imagehandler-ashx

logocmp1

Klinik KropsVærkstedet er et behandlerfællesskab på Frederiksberg og Amager mellem Daniel Sundstein og Kasper Rasmussen.
Vores vision er at fungere som din krops værksted. Et sted hvor man kommer, hvis skaden er opstået akut, men i lige så høj grad et sted, hvor man kommer, når kroppen trænger til et tjek for diverse små skavanker. Det har aldrig været svært at forstå at bilen skal til syn, efter den har kørt de første 10.000 km eller at cyklen skal lappes, når der er hul på slangen. Ligeså ligger det i manges natur at gå til tandeftersyn ca. én gang om året. Vi mener, at din krop også har brug for et eftersyn!

I Klinik KropsVærkstedet mener vi, at kroppen er en fantastisk mekanisme, som er i stand til at hele sig selv, hvis den får de optimale vilkår. Men sådan som vores samfund er bygget op i dag stresses kroppen. Det kan f.eks. være på grund af mere stillesiddende arbejde, flere udfordrende sportsgrene, samt stadigt flere eksterne påvirkninger fra vores fødevarer og omgivelser. Skaden kan være både akut, længerevarende eller kronisk.

Vi gør os umage for af finde årsagen til problemet. Det betyder også, at vi forventer, at vores behandling skal resultere i bedring. For at opretholde dette princip, arbejder vi ud fra, at vi behandler din krop 3-5 gange. Derefter vil vi sammen med dig evaluere, hvorvidt det er et positivt forløb og om behandlingen skal forsættes. Hvis forløbet ikke er tilfredsstillende, for hverken dig eller os, gør vi os umage for at tilbyde dig en ‘second opinion’ af klinikkens anden terapeut eller en ekstern samarbejdspartner. Hvis forløbet afsluttes bestræber vi os på, at kunne hjælpe dig videre et andet sted. Vi kalder dette et dynamisk behandlingsforløb af høj kvalitet.

Når du kommer til Klinik KropsVærkstedet vil vi gøre vores ypperste for at du skal føle dig godt tilpas, og vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse. Vi har forsøgt at skabe en indbydende klinik, hvor der altid er varm kaffe eller te på kanden, og hvor atmosfæren skal indbyde til, at man kan blive 10 minutter efter behandlingen, hvis man har lyst til at læse avisen færdig.

Klinik KropsVærkstedet har valgt at arbejde udenfor sygesikringen. Dette giver os en lang række friheder i forhold til vores behandling og åbningstider, hvilket er det vi vægter højst. Det betyder at du som patient ikke nødvendigvis skal forbi egen læge først og derfor får mulighed for at komme hurtigt til behandling.

Med venlig hilsen
Daniel Sundstein & Kasper Pilipczuk Bloch Rasmussen

 

Daniel SundsteinDaniel

daniel@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo


Jeg er født i 1985 og bor i Holbæk sammen med min kone Karen og vores tre sønner. Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010 og har efterfølgende taget en række opkvalificerende kurser inden for muskuloskeletal fysioterapi, dynamisk stabilitet, idrætsfysioterapi, akupunktur og kinesiotape. Derudover har jeg mere end 100 supervisionstimer hos læge og osteopat Torben Halberg. Siden september 2011 har jeg været i gang med den 5-årige deltidsuddannelse som osteopat. Jeg blev i september 2016 færdig med denne uddannelse og kan derfor kalde mig for diplomuddannet Osteopat (D.O).  Jeg har i hele min karriere som fysioterapeut arbejdet som selvstændig i privat regi.

Ved siden af mit arbejde på klinikken har jeg undervist de fysioterapeutstuderende ved Professionshøjskolen Metropol i København i alle de fysioterapeutiske fag. Dette har været en sidebeskæftigelse siden efteråret 2011 og frem til foråret 2019. Herudover har jeg tidligere varetaget patienters interesser på europæisk plan som formand for ungdomsafdelingen i EFCCA (European Federation of Colitis and Crohns Associations).

Min behandlingstilgang er meget helhedsorienteret – enkelte vil kalde den holistisk. Jeg prøver ved hjælp af de rette spørgsmål, en biomekanisk tilgang og relevante kliniske tests, at finde frem til ikke bare selve skaden, men forhåbentlig også den tilgrundlæggende årsag til skaden. Informationsudveksling imellem patient og behandler er en vigtig del af både undersøgelsen og behandlingen, hvorfor jeg sætter denne utrolig højt.

 

Kasper Pilipczuk RasmussenKasper

kasper@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo

 

Jeg er født i 1982 og bor på Frederiksberg sammen med min hustru Maja samt mine to dejlige børn Sara Liv og Hubert.
Jeg blev autoriseret fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2010. Jeg har siden da sat en stor ære i hele tiden at dygtiggøre mig og lære nye felter, hvilket efterhånden har resulteret i 11 års uddannelse i anatomi, træning og manuel behandling.

I september 2017 blev jeg Osteopat (D.O) og er derudover også eksamineret i Idrætsfysioterapi, certificeret i Mulligan Concept (CMP), samt har taget en række opkvalificerende kurser i akupunktur, dynamisk stabilitetstræning for hold og individuelle.

Ved siden af mit arbejde i Klinik KropsVærkstedet har jeg siden 2015 været ansat på Den Danske Scenekunst skole, Dans & Koreografi, hvor jeg behandler og underviser i skadeforebyggelse og træning.
Jeg har ligeledes været ansat på Det Kongelige Teaters Balletskole hvor jeg havde ansvaret for at få elever og aspiranter bedst muligt frem i deres karrierer som Balletdanser. Jeg har efterhånden oparbejdet en stærk erfaring inden for forskellige genre i dans og laver også, ved siden af arbejdet i klinikken, research og  ekstern arbejde ift. undervisning af dansere i skadesforebyggelse og træning

Tidligere har jeg arbejdet selvstædigt i Kaiser Sport & Ortopædi hvor jeg behandlede nogle af Danmarks bedste løbere.

Min tilgang til optimal behandling er helhedsorienteret og man kan derfor før behandling altid forvente at blive grundigt undersøgt. Altid faglig udvikling for at blive bedre, giver mig de bedste behandlingsforløb og resultater. Anatomi kan være en kompliceret størrelse men i mine behandlinger er det vigtigt for mig at kunden forklares og informeres om årsagen til deres skade eller symptomer som i nogle tilfælde kan være udtryk for et mere komplekse årsagsmønstre.

 

Kaare Barrett Mejding Kaare

kaare@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo

 

Jeg er født 1986, bor sammen med min kone Sarah og vores børn Alma og Alfred på Amager. Når vi ikke lige er at finde på amager, så elsker vi at rejse jorden rundt og samle på oplevelser sammen som familie. Jeg er daglig leder i vores klinik på Amager Strandvej, men er ligeledes tilknyttet Frederiksberg 3 dage om ugen.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra PH Metropol i 2012 og uddannet Osteopat i 2020 og har haft min daglige gang på klinikken siden 2016.

Jeg har tidligere dyrket badminton på elite niveau igennem 22 år. Dette har givet mig en viden om hvad der kræves af kroppen for at kunne træne og konkurrere på højt plan. Min passion for sport og i særdeleshed badminton har givet mig nogle uvurdelige oplevelser som behandler og som menneske.

Jeg har i 2018 og 2019 været tilknyttet det danske ungdomslandshold til U VM i henholdsvis Toronto og Kazan, samt været til sæson finalerne i Guangzhou, Kina, med 2 af verdens bedste spillere. Jeg er ligeledes tilknyttet Badminton Danmark i 2020 og skal efter planen til Kina og Japan I september med de danske spillere.

Til dagligt arbejder jeg med en bred vifte af personer lige fra svømmere, OCR løbere til kontor folk, skraldemænd og pædagoger m.fl. Så jeg er vant til at se alle typer problematikker i klinikken.

Jeg gør meget ud af, at se på personer som forskellige individer og ingen vil derfor modtage den “samme” behandling, men været tilpasset dig og din krop.

 

Karina Ottosen

karina@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo

 

 

Jeg bor på Østerbro og er opvokset på Færøerne i dens unikke omgivelser. Naturen er stædig og vejret uforudsigeligt; de ting har formet mig og lært mig meget. Jeg flyttede til Danmark ifm. fysioterapiuddannelsen og har nu boet her i 17 år; samtidig har jeg rejst og oplevet meget ifm. med min tidligere sport. Nu er det mere min 1-årige søn som holder mig aktiv, både med og uden babyjoggeren.
Jeg er uddannet og statsautoriseret fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole i 2007, med en professionsbachelorgrad. Ligeledes færdiggjorde jeg min uddannelse som Osteopat i Juni 2022.

I mellemliggende år har jeg taget diverse kurser, blandt andet ledmanipulationskurser og Active Realease Technique.

Derudover har jeg lavet lidt adventure race og dyrket triathlon på semi-professionelt plan, derved har jeg hele tiden har haft føling med mit fag undervejs. Jeg har også haft muligheden for at behandle og hjælpe mange af mine ‘kollegaer’ undervejs og har lært meget om kroppens funktion ift. især multisport.

Jeg arbejder i fysioterapien ud fra en osteopatisk synsvinkel. I det ligger der rigtig meget arbejde med genopretning af strukturel balance i bevægeapparatet. For at opnå denne balance må det vaskulære system være åbent, nervesystemet frit og leddene have optimalt tryk.

I mit behandlerrum er udgangspunktet dig. Og du er unik. Der bliver lagt vægt på at afdække problemet til dine symptomer. Dette igennem en detaljeret samtale, gennemførlig undersøgelse og specifik behandling. Derudover ligger noget af arbejdet hos dig, i hvordan du arbejder med den rådgivning jeg giver dig med ud af klinikken. Jeg retter op på ubalancen i bevægeapparatet, men opretholdelsen er lige så vigtig og den kan du arbejde med på egen hånd og på den måde også hjælpe dig selv.

 

 

Iacopo Chicco

iacopo@kropsvaerkstedet.dk

Linkedin-logo

 

I was born in 1992 in Turin, Italy and I currently live in Østerbro district in Copenhagen. I graduated as a full trained osteopath at Accademia Italiana Medicina Osteopatica in 2016, and obtained the same year a bachelor degree in osteopathy at British College of Osteopathic Medicine. Besides my standard education I went through a specialistic course in pediatric osteopathy during which I went into a holistic approach focused on children of all ages, from infants to adolescents, accompanying them through their growth process.

After I finished my studies I accomplished several courses in sports traumatology and official Kinesio Taping®

Before working at Klinik KropsVærkstadet I worked as an osteopath freelancer in a private studio in Italy,  working alongside other professionals in the medical field, such as physiotherapists, orthopedics, pediatricians, neurologists, dentists and gnathologists. In addition to that i have worked with basketball, football and volleyball clubs both professional and youth level, where i was responsible for prevention and recovery from injuries and performance improvement. I was also the personal osteopath of a marathon runner and of an ultra-trailer.

My approach to treatment is holistic, based on an accurate research of the patient’s biomechanical, visceral and neurological alterations and considering the body as a whole. In order to restore the best possible psycho-physical well-being is important to research the causes of pain and not just analyze the symptom, examining specifically each patient, using accurate diagnosis and tests to get the most accurate clinical presentation possible.

I speak Italian, English and French, and I am studying to learn Danish

 

[/one_half_last]