Kroppens værksted & vision

10.000 km eftersyn ellerholistisk behandlingstilgang til din skade
Klinik KropsVærkstedet ligger i hjertet af Frederiksberg og er ejet af Iacopo Chicco, Daniel Sundstein og Kasper Pilipczuk Rasmussen.
Vores vision er at fungere som din krops værksted med dig som udgangspunktet. En klinik hvor man kommer, hvis skaden er opstået akut, men i lige så høj grad et sted, hvor man kommer, når kroppen trænger til et tjek for diverse små skavanker. Det har aldrig været svært at forstå at bilen skal til syn, efter den har kørt de første 10.000 km eller at cyklen skal lappes, når der er hul på slangen. Ligeså ligger det i manges natur at gå til tandeftersyn ca. én gang om året. Vi mener, at din krop også har brug for et eftersyn!

Måler er at skabe de optimale vilkår
I Klinik KropsVærkstedet mener vi, at kroppen er en fantastisk mekanisme, som er i stand til at hele sig selv, hvis den får de optimale vilkår. Men sådan som vores samfund er bygget op i dag stresses kroppen. Det kan f.eks. være på grund af mere stillesiddende arbejde, flere udfordrende sportsgrene, samt stadigt flere eksterne påvirkninger fra vores fødevarer og omgivelser. Skaden kan være både akut, længerevarende eller kronisk.
Derefter vil vi sammen med dig evaluere, hvorvidt det er et positivt forløb og om behandlingen skal forsættes.

Hvis forløbet ikke er tilfredsstillende, for hverken dig eller os, gør vi os umage for at tilbyde dig en ‘second opinion’ af klinikkens anden terapeut eller en ekstern samarbejdspartner. Hvis forløbet afsluttes bestræber vi os på, at kunne hjælpe dig videre et andet sted. Vi kalder dette et dynamisk behandlingsforløb af høj kvalitet.

Med dig i fokus
Når du kommer til Klinik KropsVærkstedet vil vi gøre vores ypperste for at du skal føle dig godt tilpas, og vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse. Vi har forsøgt at skabe en indbydende klinik hvor du føler dig taget godt af, lige fra du kommer ind af døren og går derfra igen.Vi gør os umage for af finde årsagen til problemet og tilgangen er holistisk. Det betyder også, at vi forventer, at vores behandling skal resultere i bedring. For at opretholde dette princip, arbejder vi ud fra, at vi behandler din krop 3-5 gange.

Vi arbejder udenfor den offentlige sygesikring, for at skabe de optimale rammer om behandlingen.
Klinik KropsVærkstedet har valgt at arbejde udenfor sygesikringen. Dette giver os en lang række friheder i forhold til vores behandling og åbningstider, hvilket er det vi vægter højst. Det betyder at du som patient ikke nødvendigvis skal forbi egen læge først og derfor får mulighed for at komme hurtigt til behandling.

Med venlig hilsen
Klinik KropsVærkstedet