Lodaer Img

Karina er tilbage fra barsel :-)

Karina

1. Oktober starter Karina op igen efter sin barsel

  1. oktober markerer en glædelig tilbagevenden for Karina, som genoptager arbejdet efter sin velfortjente barsel med lillebror. Karina har været savnet af både patienter og kollegaer, og vi ser frem til at få hende tilbage i klinikken.

Karina er en dygtig osteopat med en imponerende evne til at kombinere sin faglige viden med en virkelig empatisk tilgang til vores patienter. Hendes dygtighed og erfaring har vist sig at være en stor fordel for vores patienter, og hendes dedikation til sit arbejde er uvurderlig. Karinas evne til at finde præcise løsninger på komplekse problemer har gjort en stor forskel for mange af vores kunder.

Vi er også utroligt glade for at få en stærk, inspirerende kvinde som Karina tilbage på holdet. Hendes positive energi og beslutsomhed styrker hele vores team, og hendes tilbagevenden er en for os.

Velkommen tilbage, Karina – vi har savnet dig!

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.