Lodaer Img

Vi har åben hele sommeren for lokale og turister!

Velkommen til Klinik KropsVærkstedet på Frederiksberg Allé – Vi har åben hele sommeren for lokale og turister!

Planlægger du en tur til København eller Frederiksberg denne sommer? Hos Klinik KropsVærkstedet på Frederiksberg Allé er vi glade for at meddele, at vi holder åbent hele sommeren, så både lokale og turister altid kan få den behandling, de har brug for.

Din sundhed og velvære – vores prioritet

Sommeren er en tid for afslapning og aktiviteter, men det kan også være en tid, hvor man får hold i ryggen, nakken eller man feks., vrider om på foden under en løbetur i en af byens smukke parker. Uanset om du har brug for akut behandling eller blot ønsker at vedligeholde dit velvære, står vores dygtige behandlere klar til at hjælpe dig.

Flere sprog i et team

Hos Klinik KropsVærkstedet mestrer vi flere sprog, herunder engelsk, fransk, italiensk, islandsk og færøsk. Dette betyder, at vi kan yde den bedste service til internationale turister og sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas under din behandling.

Vores behandlere

Iacopo, Jonas, Daniel, Lorenzo og Kasper (Karina på barsel) vil skiftevis være til rådighed hele sommeren. Vores team er dedikeret til at give dig den bedst mulige osteopatiske behandling, så du kan nyde din ferie uden smerter og ubehag.

Book tid online eller ring

Book din tid allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af din sommerferie i København og Frederiksberg. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores klinik på Frederiksberg Allé.

De bedste hilsner og en rigtig god sommer fra
Klinik KropsVærkstedet

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.