Lodaer Img

Ny osteopat i Klinik Kropsværkstedet

“Julegaven ankommer tidligt til vores osteopati klinik på Frederiksberg i år i form af en ny osteopat. Efter en omhyggelig søgning har vi endelig fundet den perfekte tilføjelse til vores team – Lorenzo. Lorenzo er fra Italien, er fransk uddannet osteopat og har valgt flytte til Danmark for at arbejde i klinikken hos os.

Vores dygtige osteopat, Lorenzo, er allerede i gang med sin danskundervisning. I begyndelsen vil behandlingerne hos ham dog foregå på enten engelsk eller italiensk. Hvis du ønsker at lære mere om vores nye kollega, kan du udforske yderligere oplysninger på hans profil.

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.