Lodaer Img

GLA:D-træning i perfekt kombination med den osteopatiske tankegang

G:L.A:D

En bedre oplevelse med GLA:D-træning

Forbedre din GLA:D oplevelse med vores unikke tilgang, der kombinerer træning, manuel terapi og osteopatisk filosofi!

GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark. Dette banebrydende koncept tilbyder uddannelse og træning til dem, der lider af slidgigt (artrose) i hofter eller knæ. Vores nyeste tilføjelse til teamet i klinikken, Jonas Weise Kofoed, er ekspert i begge discipliner og ser frem til at guide dig igennem til en bedre oplevelse af forebyggende træning med artrose.

GLA:D-træning?

Uanset om du kalder det GLA:D-træning, GLA:D-kursus, GLA:D-fitness eller GLA:D-fysioterapi, så giver vores tilgang dig en strategisk vejledning i korrekt anvendelse af dine led og træning af nøglemuskelgrupper. Dette ikke kun letter belastningen på dine led, men forbedrer også deres stabilitet og din livskvalitet.

Vi ser helheden

Vi forstår, at smerte og andre fysiske udfordringer kan mindske din motivation til at fortsætte træningen. Derfor kombinerer vi GLA:D-træning med manuel terapi, hvor Jonas, som er uddannet fysioterapeut og studerende osteopat, vil skræddersy et træningsprogram til dig, som du kan udføre derhjemme eller i fitnesscenteret. Samtidig vil de manuelle behandlinger bidrage til at forbedre din oplevelse gennem hele forløbet.

Optimer din GLA:D oplevelse

Optimer din GLA:D oplevelse ved at integrere manuel terapi og osteopatisk ekspertise, og lad os hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet og reducere dine artrose-smerter.

GLA:D-træning. Et typisk forløb hos Jonas!

Et typisk forløb med Jonas vil typisk vare over et par måneder hvor du skal træne derhjemme eller i fitnesscenter. Grunden til de to måneder, er at musklerne er lidt tid om at øge sin styrke.

Et forløb vil naturligvis betyde at patienten ser Jonas til en førstegangskonsultation. Her vil Jonas undersøge tilrettelægge et træningsprogram samt udføre  manuel terapi. Under den førstekonsultation vil Jonas sammen med dig planlægge hvor mange behandling der er behov for i perioden du laver dit træningsprogram. De efterfølgende behandlinger vil hovedsageligt være at smertelindrende karakter samt vejledning og korrektion af træningsprogram

Book tid med det samme, eller skriv til Jonas på jonas@kropsvaerkstedet.dk