Lodaer Img

Ny kollega i klinikken

Velkommen til vores nye kollega, Jonas som er fysioterapeut og studerende osteopat

Velkommen til Jonas som er fysioterapeut og studerende osteopat

Jonas er en erfaren fysioterapeut, uddannet fra Professionshøjskolen Metropol i København i 2020, hvor han afsluttede med bachelorprojekt om balletskader. Jonas har stor erfaring med arbejde på privatklinik, blandt andet med specialle i håndtering af slidgigt i knæ og hofter og samarbejdet med elite håndboldspillere og foldboldspillere fra diverse sportsklubber, herunder blandt andet Frederiksberg Boldklub.

Som dedikeret og dybdegående behandler tilbyder Jonas behandlinger og genoptræning til patienter i alle aldre og fra alle baggrunde. Jonas’ tilgang er meget personlig, aktiv og helhedsorienteret, og inkluderer en kombination af vejledning, træningsterapi og manuelle teknikker. Hans personlige interesse og engagement i styrketræning, løb og fodbold, samt tidligere erfaringer fra elite basketball, er integreret i behandlingen af såvel sportsrelaterede skader, foruden andre typer af problematikker og skader.

Jonas studerer osteopati (Master Of Science In Osteopathy) på The International Academy of Osteopathy (IAO), hvor han er i slutningen af andet år. Han arbejder derfor meget udfra den osteopatiske tilgang, og drager stor nytte af de tillærte osteopatiske metoder og teknikker.

Jonas har desuden uddannelse i personlig træning, GLAD-træning og træning af neurologiske patienter, herunder parkinson. 

Starter op i Maj

Jonas er allerede at se i klinikken da han som et led i sin osteopatiske uddannelse skal modtage observation og supervisionstimer. Jonas vil efter planen starte op i klinikken som behandler.

En lidt billigere pris på behandlingen

Grundet Jonas forsat er studerende osteopat har vi valgt at tilbyde behandlinger hos ham til en lidt billigere pris. Det vil betyde at det er billige at komme til behandling hvis du fx. er studerende eller på anden hvis ikke har råd til osteopatien.

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.