Lodaer Img

Akupunktur

Hvad er oprindelsen af akupunktur?

Oprindelsen af akupunktur kan spores tusinder af år tilbage, og denne traditionelle behandlingsmetode har vist sig at være yderst effektiv til lindring af diverse gener og sygdomme. Denne praksis har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling og er nu en integreret del af sundhedssektoren.

 

Vestlig medicinsk eller Kinesisk akupunktur

Akupunktur praktiseres ikke kun af traditionelle akupunktører, men også af velrenommerede sundhedsfagfolk, herunder læger, fysioterapeuter, osteopater, sygeplejersker og jordemødre. Denne bredspektrede accept og integration af akupunktur i sundhedsplejen understreger dens alsidighed og anerkendelse.

I dag anvendes akupunktur i forskellige sundhedssettings, herunder under kirurgiske indgreb, på klinikker og i lægepraksis. På Klinik KropsVærkstedet på Frederiksberg har vi inkorporeret akupunktur som en central del af vores behandlingsmetode, der sigter mod at lindre skader og smertetilstande. Vores erfarne fagfolk tilpasser nøje akupunkturbehandlingen for at imødekomme patienternes individuelle behov, og vores tilgang har vist sig at være effektiv for mange klienter.

Vidste du, at osteopati er en statsautoriseret sundhedsprofession i Danmark? Dette betyder, at efter at have modtaget akupunktur hos Klinik KropsVærkstedet, er du ikke i karantæne hvis du er  bloddonor. Dette at osteopati er en legitim sundhedspraksis, altså at vi er statsautoriseret sundhedsprofession.

Er du på udkig efter en professionel osteopat på Frederiksberg? Så er Kropsværkstedet det ideelle sted for dig. Vores engagerede osteopater er klar til at hjælpe dig med at genopdage friheden fra smerte og opnå en højere livskvalitet. Vi stræber efter at genoprette balancen og velværet i dit liv gennem vores individuelt tilpassede behandlinger.

Akupunkturs Fordel ved Smerter og Skader

Akupunktur kan være en effektiv metode til lindring af smerter, herunder rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, og smerter opstået fra skader såsom piskesmæld. Denne behandlingsform hjælper med at reducere stivhed og fremme heling ved at rette ubalance i kroppens systemer.

Osteopati og Akupunktur

Kombinationen af osteopati og akupunktur giver en holistisk tilgang til patientens sundhed. Vores osteopater arbejder på at forbedre balance og styrke i kroppen, mens akupunktur kan hjælpe med at forfine og maksimere behandlingseffekterne.

 

Kontakt os i dag

Start dit forløb mod en mere smertefri og sundere tilværelse. Du er også velkommen til at besøge vores klinik på Frederiksberg Allé 27B, kl. tv. Vi ser frem til at støtte dig på din rejse mod bedre helbred og trivsel.

Vores dedikerede osteopater står klar til at hjælpe dig med at genopdage friheden fra smerte og opnå en højere livskvalitet.

Hurtig udredning og behandling

Hurtig diagnose betyder også hurtigere behandling og bedring.
Klinik KropsVærkstedet undersøger og vurdere vi alvorligheden af din skade, samt behandler den hvis vi efter undersøgelsen mener, at skadens omfang er indenfor vores arbejdsområde.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os


    Ved tryk på “Send” samtykker De til at vi besvarer Deres henvendelse.